Анна Сапункова, ТВ, №650

250,00
грн.
Анна Сапункова (Лукава 2021), . TB, 29" (74 cm), ЕМ
Стандарти насичено-рожевого кольору, фоли темно-фіолетові з великим спалахом кольору стандартів навколо борідок. Гофрований, ефектний.
Сіянець 16#226gl 'Gypsy Lord' X 'Are We in Love'.
Анна Сапункова - артистка балету, солістка, провідна виконавиця партій характерного танцю (Львівський національний академічний театр опери та балету). Лауреат другого Міжнародного конкурсу артистів балету та хореографів імені Сержа Лифаря (1996 р.). Протягом усієї кар’єри незмінно дарує глядачеві чудо справжнього акторського виконання провідних партій у спектаклях класичного та сучасного репертуару. Танець у виконанні Анни —цілісний акторський образ, це незбагненне джерело краси і витонченості, яке примушує затамувати подих і дарує безмежне естетичне задоволення, це технічність у поєднанні із надзвичайною виразністю, в результаті чого у послідовності рухів оселяється саме та «душа».
Крім цього свій талант Анна передає дітям та ентузіастам балету, вона — талановитий улюблений педагог, головний хист якого — вміння запалити світоч захоплення і любові до високого мистецтва.